Dienstencheques Sodexo dienstencheques
×
Jobs

Werken bij ons

Ben je geïnteresseerd in een job als poets- of strijkhulp?
Neem een kijkje naar onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij ons. Zelfs indien wij geen openstaande vacatures hebben, mag u gerust vrijblijvend sollicteren, wij laten een interessant profiel nooit zo maar voorbijgaan. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!
Wij hebben momenteel geen vacatures openstaan.
Wij hebben momenteel geen vacatures openstaan.

Troeven

Het allerbelangrijkste is dat jij je job graag en goed doet, vandaag en morgen! Je bent voor ons dan ook een waardevolle poetshulp die elke dag huizen laat schitteren als nooit tevoren of een strijkster die komaf maakt met kreuken. Wij behandelen je steeds met respect en bieden je een aantal interessante voordelen.
Groeiend bedrijf
We zijn ambitieus en willen onze goede naam en faam in Wielsbeke en omstreken hoog houden. Bij ons kan je dan ook rekenen op stabiliteit, werkzekerheid en een mooie toekomst.
Dicht bij huis
Wij zorgen voor klanten in je eigen omgeving zodat je geen uren onderweg bent of in de file staat. Op deze manier heb je extra tijd voor je kinderen, familie en je vrije tijd.
Competitief loon
Wie hard werkt, moet ook correct betaald worden. Daarom voorzien wij een competitief uurloon en daarnaast nog een hele resem andere voordelen.
Waardering en respect
Je zal merken dat er bij ons een warm familiegevoel heerst. Vertrouwen en eerlijkheid staan daarbij centraal. Wij trachten je werkplezier en voldoening te bezorgen in je job.